Strand Wassenaarseslag

Wassenaar
De Wassenaarse Slag is een afgelegen strandopgang bij duingebied Meijendel ten noorden van Den Haag. Het acht kilometer lange strand van Wassenaar is voornamelijk bekend om zijn prachtige natuurgebieden, zoals Meijendel. Naast natuur vind je op de Wassenaarse Slag een aantal strandtenten waar je rustig kunt genieten van lekkere gerechten en het mooie uitzicht over de Noordzee.

Bereikbaarheid


De Wassenaarse Slag is met de auto uitstekend bereikbaar. Verschillende grote parkeerterreinen bieden voldoende ruimte aan een grote hoeveelheid auto's. Parkeerterrein Zeelust is het dichtst bij het strand: vanaf hier sta je binnen twee minuten met je voeten in het zand. Voor fietsers is de Wassenaarse Slag ook goed te bereiken: de weg naar het strand ligt aan de lange-afstandsfietsroute LF1 tussen Den Haag en Katwijk. Met het openbaar vervoer is de Wassenaarse Slag niet te bereiken.

Strandrolstoelen


Parkeerterrein Zeelust is de uitleenplek voor strandrolstoelen aan het Wassenaarse strand. Dagelijks zijn daar rolstoelen af te halen voor gebruik op het strand.

Strand Wassenaarseslag


Wassenaarseslag 31, 2242 PG Wassenaar
Contact

  Plan je route

  ZOEKEN
  Voer minimaal 3 karakters in.
  Meestgebruikte tags

  Er zijn geen resultaten gevonden

  Zoekresultaten op titel

  Zoekresultaten op tags

  Agendaitems

  nl de

  Start typing and press Enter to search