Nayolie

Voorschoten
Lunchroom voor koffie en lunch, maar dan wel met heel exclusieve broodjes, zoals ‘Sandwich Boerderijkip Label Rouge met Kerrie/Massalasaus. Daarnaast zijn er de exclusieve verrassingslunch-menu's waarin chef Kelvin Lin diverse Aziatische invloeden verwerkt. Zo kan het gebeuren dat het lunchmenu met kimchi of exclusieve en delicate gerookte Japanse sojasaus of met bijzondere Japanse azijn is bereid. Bijzondere wijnen, sake’s en verschillende soorten thee begeleiden het menu. Na de lunch is het genieten van exclusieve bonbons, eveneens met veel Aziatische ingrediënten.

Dinner by Kelvin Lin

Dit is een uniek concept voor mensen die er voor open staan zich te laten verrassen met ‘modern Aziatische’ smaken, texturen en structuren. In een gemoedelijke ambiance kunt u genieten van culinaire verwennerijen. Alles draait hier om smaakbelevingen…“Dinner by Kelvin Lin” vindt slechts  eenmaal per maand op de vrijdagavond plaats voor een select groepje gasten. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!

Catering
Heeft u iets te vieren en wilt u uw gasten verrassen met heerlijke sandwiches/ hapjes/ taartjes? Dat kan! Voor elke gelegenheid biedt Nayolie diverse mogelijkheden op het gebied van catering.

Nayolie

Chef Kelvin Lin
Kerkplein 5, 2251 BS Voorschoten
Bijgevoegd bestandCateringinformatie

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de

Start typing and press Enter to search