Mang Si Soek

Voorschoten
Mang Mi Si Soek bevindt zich aan het einde van de winkelstraat, de Schoolstraat in Voorschoten. Mang Mi Si Soek is een Thais familierestaurant, opgericht door Somkhuan Bunma, tevens chef-kok. Vijftien jaar geleden kwam zij uit Ayutthaya, Thailand naar Nederland en schotelt nu dagelijks haar gasten met veel plezier de heerlijkste uitgebreide traditionele gerechten voor, die persoonlijk door Somkhuan geselecteerd zijn.

Mang Mi Si Soek betekent 'gelukkig gezin of familie'. Een gelukkig gezin wordt door de Thai als zeer belangrijk onderdeel van het leven gezien. Dit gevoel wil Somkhuan met haar team graag samen met u delen!

Om de authentieke smaak en aroma’s te behouden wordt er altijd gekookt met dagverse producten en wordt er geen gebruik gemaakt van smaakversterkers. Het is mogelijk om uw gerechten ook zelf samen te stellen mocht u een andere groentesoort willen, uitsluitend vegetarisch willen eten of wanneer er een allergie in het spel is.

Lunchen is op aanvraag ook mogelijk vanaf 4 personen. Verder is er 1 kinderzitje aanwezig en worden er doggy-bags beschikbaar gestel.

Het team van Mang Mi Si Soek heet u van harte welkom!

Mang Si Soek

Thais restaurant
Schoolstraat 121, 2251 BG Voorschoten
Reserveren

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de

Start typing and press Enter to search