De Wassenaarse Golf Groendael

Wassenaar
Gasten zijn van harte welkom op maandag tot en met donderdag m.u.v. feestdagen. Het gewenste spelniveau voor dames en heren is vastgesteld handicap 28 of lager. Spelen kan in flights van maximaal 3 spelers. Men dient ten minste drie dagen tevoren met de receptie te bellen óf en hoe het laat het mogelijk is te spelen.

Gasten kunnen gebruik maken van de driving range en de overige oefenfaciliteiten in combinatie met het spelen van een ronde. Het gebruik van de oefenfaciliteiten (inclusief drivingrange ballen) is in de greenfee inbegrepen.

Gast-professionals
Kunnen vrij spelen op maandagen (met een maximum van 5 x per jaar) indien zij lid zijn van de PGA of een gelijke organisatie. Gast-professionals dienen zich minimaal drie dagen tevoren aan te melden bij de receptie van Golfpark Groendael. Eénzelfde speler mag maximaal 5 maal per jaar op Groendael spelen.

Restaurant
De Wassenaarse Golf Groendael beschikt over een restaurant met ongeveer 36 zitplaatsen, een prachtige ruimte rondom de bar, een gezellige lounge, een verwarmde veranda, een binnenplaats met buiten openhaard en diverse terrassen. Voor vergaderingen kan men overdag het restaurant gedeelte gebruiken. De ruimte kan afgesloten worden en biedt dan plaats aan 50 personen in vergaderopstelling.

Jaguar House
Voor kleinere groepen tot maximaal 12 personen is er het Jaguar House. Dit huis kijkt uit op hole 7 en heeft een privé parkeerplaats, privé ingang en privé tuin. Het Jaguar House is van alle gemakken voorzien.

De Wassenaarse Golf Groendael

Wassenaars Golfpark Groendael B.V.
Groenendaal 3, 2244 BK Wassenaar
Bijgevoegd bestandGreenfees

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de

Start typing and press Enter to search