De Badmeester

Wassenaar
Brasserie de Badmeester is gelegen in het unieke en beschermde Hollands Duin, direct aan zee en biedt een prachtig uitzicht over de omliggende duinen, het strand en de Noordzee. Vanaf de duintop kunt u ver kijken richting katwijk en Scheveningen.

Lunch, diner, borrel of iets anders te vieren aan het strand in Wassenaar? Ons restaurant en de overdekte serre hebben beide 40 zitplaatsen. Het grote terras heeft 125 zitplaatsen, inclusief twee ruime loungebanken en diverse zitjes. De grote tafel in het midden van het terras biedt plaats aan wel 24 gasten! Ook hebben wij een prachtig zandterras met strandbar.

Honden zijn, mits aangelijnd, het gehele jaar van harte welkom bij de Badmeester! Een bak met vers water staat altijd voor ze klaar.

Heeft u speciale (dieet)wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Tevens verhuren wij badcabines op de duintop naast de brasserie, direct aan het Wassenaarse strand. Huur uw eigen badcabine met strandje, toilet en douche in de buurt! Via de trap loopt u zo het strand op. Als VIP lid ontvangt u 10% korting bij Brasserie de Badmeester. Heerlijk als u van het strand houdt. U kunt uw spulletjes voortaan bij het strand laten... Huur een cabine in het Carré vanaf €250,00 per jaar.

Openingstijden:
Vanaf maart tot en met oktober, elke dag geopend van 10:00 uur tot ca. 22:00 uur (keuken tot 21:30 uur)
Vanaf november tot en met februari, elke dag geopend van 10:00 tot ca. 21.00 uur (keuken tot 20:30 uur)

De Badmeester


Wassenaarseslag 15, 2242 Pg Wassenaar
Acties

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de en

Start typing and press Enter to search