Columbus Sloepverhuur

Voorschoten
Columbus Watersport verhuurt sloepen en open motor boten in de regio Leiden. Vaar door de mooie binnenstad of ontdek Zoeterwoude en Voorschoten. Een sloep huren in Leiden en benieuwd naar onze voordelen? Er zijn verschillende arrangementen met een hapje en een drankje beschikbaar, daarnaast kunt u rekenen op een aantal voordeelcoupons. Uiteraard kunt u de boot verhuur in Leiden gewoon online reserveren, we sturen u de bevestiging vervolgens per e-mail toe.

Arrangementen en coupons


Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor onze boot- en sloepverhuur in de regio Leiden. Dat betekent dat u bijvoorbeeld kunt rekenen op een hapje en een drankje. We zetten dit netjes voor u klaar, zodat alles gekoeld klaarstaat op het moment dat u wenst te gaan varen. De arrangementen zorgen ervoor dat u onbezorgd vanaf het water kunt genieten, bijvoorbeeld van de Leidse binnenstad of de mooie natuur in de ‘longen van de Randstad’. Met de verschillende beschikbare voordeelcoupons maken we het bovendien voordeliger om een boot te huren in Leiden en omgeving. Er zijn tal van kortingen beschikbaar tijdens de vaarroutes die we voor u hebben uitgestippeld. Geniet van een lekkere kop koffie of voordeel op een ontspannen lunch. De coupons maken de ontdekkingstocht vanaf het water nog een stuk leuker.

Online boot of sloep reserveren


Op zoek naar sloepverhuur in Leiden en het liefst online reserveren? Bekijk het overzicht met de tarieven en reserveer online de boot van uw keuze. Het is voldoende om online aan te geven hoe laat u op welke dag wilt komen varen. We schetsen u de beschikbaarheid, zodat u meteen kunt reserveren. De bevestiging om de boot de huren in Leiden ontvangt u van ons per e-mail.

Columbus Sloepverhuur

Verhuur elektrische sloepen
Multatulilaan , 2251 ZM Voorschoten
Bijgevoegd bestandReserveren

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de en

Start typing and press Enter to search