Ad Spek Watersport

Leidschendam
Het jachthavencomplex Ad Spek Watersport met een oppervlakte van ruim 15.500 m² ligt centraal gelegen aan de Riviera van de Randstad op recreatiegebied Vlietland (vlakbij Voorschoten en Leiden). Het complex beschikt over 320 open en overdekte lig- en stallingsplaatsen en is een toplocatie op het gebied van waterrecreatie.

Als u kiest voor Ad Spek Watersport kiest u voor ruim 40 jaar vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit. De jachthaven, jachtwerf, watersportwinkel en terreinen liggen midden in een ecologische omgeving met veel natuurlijk groen. 

Voor reparatie, onderhoud, zomer/winterstalling, een ruime sortering watersportartikelen en bemiddeling bij aan- en verkoop van uw boot bent u bij Ad Spek Watersport van harte welkom. De watersportwinkel heeft een ruim assortiment van de bekendste watersport merken. 

Daarnaast worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunt u in het voorjaar gratis deelnemen aan diverse workshops, over o.a. onderhoud van dieselmotor, leren splitsen en knopen en geven we ook privé vaarlessen in uw eigen boot.

Bij Ad Spek Watersport vindt u wat u zoekt.

Ad Spek Watersport


Rietpolderweg 2 - 6, 2266 BM Leidschendam
Activiteiten

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de en

Start typing and press Enter to search