Romantisch Hubertus Herfst Fest

Wassenaar
06-10-2019 t/m 27-10-2019
Op zondag 6,13,20 en 27 oktober vindt in Wassenaar het populaire en traditionele GreenWoods Hubertus Herfst Fest plaats.
Beleef gezellige landelijke herfst-, muziek-, paarden-, honden- en jachtcultuur in een feestelijke sfeer.
Geniet van een rijtoer in een traditioneel rijtuig getrokken door zware  trekpaarden uit de Ardennen. Tijdens de rit wordt er een bezoek gebracht aan het herfstbos van de buitenplaats De Witte Hoogt in Rijksdorp en je loopt langs het interreligieuze hoenderhok, het Oudhollandse coffijhuysje, de vijvers, de Afrikaanse hut, het Kaapse paviljoen, de folly van een Zermatter chalet en er is warme kruidenwijn op het Drielandenpunt aan het einde van deze korte herfstwandeling. Na dit intermezzo gaan we door met de romantische toer door Wassenaar in herfsttinten. Op de Stoeterij kijken we naar het verzamelen van de Falabellahengsten, Op sommige dagen is er een jachthondendemonstratie of een concert van een aan de Stoeterij verbonden jachthoorngroepen. We luisteren naar een van de grootste dansorgels van Nederland, het GreenWoods Paleisorgel. Vervolgens wacht de gasten in herfstsfeer, in de Jachtzaal een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, kruidenwijn, warme chocola, speculaas enz. De Jachtzaal is helemaal in herfstsferen gebracht.
De Stoeterij In 't Groene Hout organiseert al 5 jaar  deze druk bezochte Hubertusbijeenkomsten, en zet hiermee een populaire en gezellige traditie voort.
Kleed jezelf warm en in landelijke stijl aan, en geniet van de trendy "fallfoliage", zoals de Amerikanen de herfsttooi noemen en doe mee aan het daaropvolgende levendige herfstgebeuren in de Jacht- en Tuigenzaal van de Stoeterij.

Herfst Fest is op zondagen 6,13,20 en 27 okt. om 13:00 en 15:00.
€17,50 per person, €12,50 kinderen onder de 12 jaar.

Informatie: https://www.gippp.nl/hubertusherfstfest

Organisator:
Defney Duursma

Adresgegevens:
Stoeterij In 't Groene Hout
Oostdorperweg 203a
2241 BG Wassenaar

Entreeprijs evenement:
€17,50 volwassene, €12,50 kind

Romantisch Hubertus Herfst Fest

Stoeterij In \'t Groene Hout Oostdorperweg 203a 2241 BG Wassenaar

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search